Automatska rolo vrata

Osnovni dokaz da su automatska garažna vrata zapravo idealna za različite vrste prostora, jeste neosporna činjenica ne samo da imaju vrlo dugo rok trajanja, a to sve zbog kvalitetnih materijala od kojih su izrađeni, već i zbog izuzetnog načina izrade po kojima su poznata.

 

Inače, sam dizajn koji imaju automatska garažna vrata je takav da se smatraju apsolutno funkcionalnim, budući da njihovo montiranje maksimalno štedi prostor, jer je potpuno omogućeno potpuno slobodno korišćenje i prostora ispred njih, kao i onog iza garažnih vrata. Takođe su i vrlo jednostavna i laka za korišćenje, a odličan su izbor kako za garaže, čiji otvor je pravilan, tako isto i za bilo koju drugu vrstu otvora, uzevši u obzir da mogu da se prilagođavaju veličini i tipu otvora.

 

Montiranje ove vrste vrata je uglavnom vrlo brzo i jednostavno, a najvažnije je da će naši majstori da izvrše ugradnju automatskih garažnih vrata prema tačno utvrđenim merama. Osim što se tiho otvaraju i zatvaraju, imate mogućnost i da ih otvarate daljinskim putem, tako da ćete na taj način maksimalno da uštedite i vreme.
Što se tiče boje garažnih vrata, za većinu modela je osnovna bela boja, a automatska garažna vrata se u skladu sa međunarodno priznatim standardima mogu uraditi i u drugim bojama, kada postoji potreba za tim

 

Podrazumeva se da postoji i termoizolacija, pa je samim tim veća i njihova energetska efikasnost. Jednostavan dizajn kojim se karakterišu je odličan za svaku vrstu građevine, a poznato je i da automatska garažna vrata imaju izuzetno visoku otpornost na različita mehanička opterećenja. Takođe su i zvučno izolovana, a inače su materijali od kojih su izrađena, poznati kao vrlo otporni na različite vrste razređivača i kiselina.


Pored svega toga, korišćenje automatskih garažnih vrata je tiho. Prilikom montaže se ugrađuju i foto ćelije koje će im omogućiti nesmetani rad u svakoj prilici. A uz vrlo jednostavno korišćenje, bitna je i karakteristika koje se odnosi na njihov estetski izgled, uzevši u obzir da se automatska garažna vrata.

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 

 

*pozovite nas za cenu

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

 
 

Izdvajamo iz galerije

 

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli