Aluminijumska rolo vrata

Do pre desetak godina na tržištu zemlje, praktično gledano, nije postojalo idealno rešenje za zatvaranje garaža i poslovnih i industrijskih objekata. Zatim su se pojavila aluminijumska rolo (garažna) vrata.

 

Koje su prednosti aluminijumskih rolo vrata?

Svakako, ovakav način zatvaranja prostorija ima niz prednosti, počev od visokog stepena, kako zvučne, tako i toplotne izolacije, preko velikog izbora ne samo dizajna, već i boja, pa do odabira kombinacije otvaranja, uzevši u obzir da se  garažna vrata mogu otvarati, to jest zatvarati putem daljinskog upravljača, elektro motora, a postoji i mogućnost ručnog otvaranja. Sasvim jasno, ovo je tek manji deo njihovih prednosti.

 

Uz to, njihova montaža je izuzetno jednostavna i ni u kom slučaju nije potreban veliki prostor za montažu, pa samim tim ostaje maksimalno iskorišćen unutrašnji prostor, bez obzira da li je u pitanju garaža ili lokal. Ne treba zaboraviti ni vrlo važan podatak, da rolo garažna vrata mogu biti izrađena po meri, što daje kupcima još veću slobodu izbora.


Princip njihovog rada je vrlo jednostavan, te se lamele od kojih se sastoje prosto namotavaju u kućište koje se nalazi iznad. U slučaju da odaberete i opciju sa eletromotorom, potrebno je  znati i to da čak i ako se dogodi da, recimo dođe do nestanka struje, usled čega on prestaje sa radom, možete da ih namotavate ručno dok na lice mesta ne stigne ekipa naših servisera.

 

U zavisnosti od zahteva klijenata, možemo da ugradimo  garažna vrata na unutrašnju ili spoljnu stranu vaše garaže, odnosno objekta. Njihov motor se nalazi u kućištu, te ne zauzima mnogo prostora, a nije ni lako uočljiv, tako da neće ni u kom slučaju narušiti izgled objekta zaštite. Imajte na umu i to da se kod ugradnje ovakve vrste vrata ne obezbeđuje zaseban ulaz za pešake.


Takođe, ne treba zaboraviti ni da se, zahvaljujući ugradnji visokokvalitetnih elektromotora za njihov pokretanje, omogućuje tihi rad, što ima uticaja i na vek njihovog trajanja, tako da se servisiranje vrši u skladu sa preporukom našeg servisnog tima.

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 

 

 

Cena: od 65€/m2

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni!
Uverite se i sami.

 

Izdvajamo iz galerije

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli