Čelična rolo vrata

Kada su u pitanju čelična rolo garažna vrata, svako ko razmišlja o njihovoj ugradnji treba da ima na umu da je reč o vrhunskom standardu po kome se ona izrađuju. Takodje se smatraju jednim od najviših oblika bezbednosti za garaže.

 

 Prednosti i važne informacije

 Pored toga, celicna rolo vrata imaju i vrlo lep dizajn, a svaki klijent za sebe može da odabere da li želi da se ona pokreće pomoću elektromotora, odnosno da budu na daljinsko upravljanje ili im više odgovara da to bude ručno. Obično našim klijentima koji žele da ugrade vrata čija je površina preko osam kvadratnih metara, to jest koja su šira od 2 do 2,5 metara preporučujemo da se ipak odluče za varijantu upravljanja putem daljinskog upravljača, jer je to svakako sigurnije.

 

U onim situacijama kada se dogodi da dođe do nestanka struje klijenti mogu bez ikakvih poteškoća da koriste svoja garažna vrata, budući da se pristupa mehaničkom pokretanju i to uz pomoć specijalne sajle, o čemu će svakako dobiti informacije od naših montažera prilikom ugradnje.

 

Isto tako, ukoliko imate mališane trebalo bi da to i naglasite kako bismo vam ponudili mogućnost da ugradimo specijalne foto ćelije na određenoj visini, a koje će sprečiti sve eventualne neprijatnosti, budući da kada dete bude prošlo pored fotoćelije čelična rolo garažna vrata će se istog trenutka zaustaviti, tako da neće moći da dođe ni do kakve neprijatne situacije.
Uz to, postoji i niz dodatne opreme koju isto možemo da vam ponudimo kako biste zaista i uživali u njihovom korišćenju. A osim specijalne svetlosne signalizacije, po vašem zahtevu možemo da ugradimo i specijalni tajmer, koji se programira za automatsko zatvaranje vrata.

 

Što se tiče boje garažnih vrata, ona uglavnom može da se prilagodi vašim zahtevima i to onda kada odaberete upravo onaj proizvod koji je ponuđen u različitim bojama.
Kompletna konstrukcija koja čini čelična rolo garažna vrata je izuzetno masivna i izrađena od najkvalitetnijih materijala, čiji kvalitet je u potpunosti usklađen sa svetskim standardima, a što dodatno uliva sigurnost svakome ko odluči da prostor svoje garaže zaštiti na ovaj način.

 

Čelična rolo garažna vrata mogu da budu postavljena kako na spoljašnju fasadu vaše garaže, tako i unutar izbijenog otvora, odnosno sa unutrašnje strane zida, tako da će biti maksimalno iskorišćen prostor.
A pored svih pomenutih dodatnih komponenata, možemo da vam ponudimo i specijalne blokatore, koji su namenjeni sprečavanju nasilnog otvaranja.

 

Bez obzira da li ćete se odlučiti za osnovnu ponudu ili ćete ipak da donesete odluku da ugradite čelična rolo garažna vrata sa brojnim dodatnim komponentama, možete biti sasvim sigurni da njihovom ugradjom obezbedjujete visok stepen sigurnosti.

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 

 

 

*Cena: od 50€/m2 do 60€/m2

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

 
 

Izdvajamo iz galerije

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli