Mikro perforirana rolo vrata

Svako ko ima želju da na najbolji mogući način zaštiti svoj lokal ili neki drugi prostor, a da istovremeno radoznalom oku kupca pruži mogućnost da se upozna sa asortimanom, čak i onda kada lokal ne radi, bi trebalo da se upozna sa time kako funkcioniše najsavremeniji vid zaštite, odnosno da sazna šta su to mikro perforirana rolo vrata.

 

 Prednosti i važne informacije

U pitanju su zaštitna vrata koja su sačinjena od sitnih, perforiranih rupica, koje stvaraju utisak providnosti, a istovremeno su vrlo siguran način zaštite, jer je promer perforiranih rupica svega 4 milimetra. Na taj način ćete ispuniti i očekivanja potencijalnih kupaca i znatiželjnika, koji će moći čak i kada je Vaš lokal zatvoren da vide šta u njemu prodajete, a istovremeno ćete i robu u lokalu, odnosno sam poslovni prostor da zaštitite na najbolji mogući način. Uz to, naglašavamo da je dizajn koji imaju mikro perforirana rolo vrata vrhunskog kvaliteta i vrlo inovativan, tako da se ona zaista i mogu smatrati najboljom opcijom zaštite u svakom smislu.

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 

 

Kako neprekidno nastojimo da poboljšamo kvalitet usluga koje pružamo, to svim našim klijentima uz mikro perforirana rolo vrata i njihovu ugradnju, nudimo i mogućnost garancije, ali i tehničke podrške koju pružaju naši iskusni stručnjaci. Uz to, onda kada je to potrebno, ovlašćena lica iz našeg servisa će izaći na teren u najkraćem mogućem roku, kako bi otklonila sve eventualne poteškoće koje imate sa korišćenjem ovakvog vida zaštite.

 

Imajte na umu da samom odlukom da prostor zaštitite ugradnjom mikro perforiranih rolo vrata ne samo da značajno štedite svoj novac, jer je dobro poznato da su ona vrlo ekonomična i da su im cene pristupačne, već uz to dobijate i zaštitu vrhunskog kvaliteta, a budite uvereni da će se njihov moderan dizajn uklopiti odlično u aposlutno bilo koji prostor. Zato Vam i preporučujemo da nas već danas kontaktirate kako bismo pripremili ponudu i dogovorili

 

 

Cena: od 80€/m2

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

 
 

 

 

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli