Rešetke za rolo vrata

Ukoliko želite da pronađete najbolji način da zaštitite svoj lokal, onda je definitivno najbolja varijanta da koristite rešetke za vrata (rolo rešetke), koje se inače smatraju idealnim načinom zaštite objekata. A u ovom slučaju se pojam idealna zaštita se odnosi na činjenicu da ste u mogućnosti da kroz rešetke za vrata vidite i unutrašnjost svog objekta, isto tako kao što i potencijalni klijenti mogu čak i u vreme kada ne radite da vide šta prodajete, odnosno čime se zapravo bavite.

 

Gde se koriste?

 

Upravo zahvaljujući adekvatnom dizajnu, ova vrsta zaštite važi za najčešće korišćenu u praksi i to  upravo kod zaštite lokala i prodavnica, a što naravno ni u kom slučaju ne znači da ne može da se primenjuje i u druge svrhe.
Posebno je zanimljivo što su rešetke za vrata (rolo rešetke) dekorativnog izgleda i većinom mogu da se plastificiraju u određenoj boji, a isto tako postoji i mogućnost ne samo ručnog podizanja, odnosno spuštanja, već na vaš zahtev možemo da izvršimo i ugradnju elektromotora, tako da ćete moći da rešetke za rolo vrata (rolo rešetke) podižete i spuštate uz pomoć daljinskog upravljača. Upravo na taj način ćete u velikoj meri olakšati njihovo korišćenje.

 

Sigurnost

 

Što se tiče sigurnosti njihove primene, želimo da naglasimo da je ona na visokom nivou, budući da se rolo rešetke zaključavaju ili katancem ili se koristi zaključavanje putem centralne brave, koje je prilično jednostavno. A zahvaljujući pojačanim merama bezbednosti, smatra se da je ovo vrstu zaštite praktično nemoguće uništiti.

 

Automatizacija za rolo rešetke

 

Ukoliko se odlučite za automatizaciju za vaše rolo rešetke, odnosno za ugradnju elektromotora kako ne biste rešetke za vrata morali da podižete i spuštate, već uz korišćenje daljinskog upravljača, a dogodi se da dođe do nestanka električne energije, nemate nikakvog razloga za brigu, jer će vas naši majstori prilikom ugradnje uputiti i u proces deblokade motora, kako biste bili u mogućnosti da sami spustite ili podignete rešetke ručno.

 

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 Cena: od 80€/m2

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

 
 

 

Izdvajamo iz galerije

 

 

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli