Aluminijumska rolo vrata

od 65€/m2

U zavisnosti od zahteva klijenata, možemo da ugradimo aluminijumska rolo (garažna) vrata na unutrašnju ili spoljnu stranu vaše garaže, odnosno objekta. Njihov motor se nalazi u kućištu, te ne zauzima mnogo prostora, a nije ni lako uočljiv, tako da neće ni u kom slučaju narušiti izgled objekta zaštite..

Čelična rolo vrata

od 50€/m2 do 60€/m2

Kada su u pitanju čelična rolo garažna vrata, svako ko razmišlja o njihovoj ugradnji mora da ima na umu da je reč o vrhunskom standardu po kome se ona izrađuju, kao i da se smatraju jednim od najviših oblika bezbednosti za garaže.

Mikro Perforirana rolo vrata

od 80€/m2

Svako ko ima želju da na najbolji mogući način zaštiti svoj lokal ili neki drugi prostor, a da istovremeno radoznalom oku kupca pruži mogućnost da se upozna sa asortimanom, čak i onda kada lokal ne radi, bi trebalo da se upozna sa time kako funkcioniše najsavremeniji vid zaštite...

Rolo Rešetke

od 80€/m2

Ukoliko želite da pronađete najbolji način da zaštitite svoj lokal, onda je definitivno najbolja varijanta da koristite rešetke za vrata (rolo rešetke), koje se inače smatraju idealnim načinom zaštite objekata.

 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%

 

 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

 
 

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli