SERVIS I ODRŽAVANJE - ROLO VRATA

/img/servis/1.webp

Automatska vrata su često zanemarena u sastavu održavanja objekta. Zbog njihovog učestalog otvaranja i velikog mehaničkog opterećenja materijala, neophodno je vrata redovno servisirati. Svi pokretni delovi se i kod redovnog korišćenja zbog vibracija i udarca počinju otpuštati ili trošiti.

Gotovo 80% kvarova posledica je neredovnog održavanja. Jedino se na preventivnom pregledu mogu uočiti i otkloniti takvi nedostaci, koji će pre ili posle biti uzrok zaustavljanja vrata. Najćešće se kvar na vratima dogodi u trenutku kad je najmanje poželjno, pa je onda i servis istih hitan, a često i skup, jer se unište delovi koje smo mogli adekvatnom pravovremenom intervencijom spasiti.

OSIM KVALITETNE ISPORUKE I UGRADNJE, POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJEMO BRZOM I STRUČNOM SERVISU.

Preventivni pregledi vrata se ugovaraju zavisno o učestalosti korišćenja i važnosti objekta. Mogu biti kvartalni, polugodišnji ili godišnji. Samo tako možemo garantovati da mehanički kvar zbog istrošenosti ili otpuštenosti neće biti uzrok zaustavljanja vrata, te da će ona besprekorno raditi ceo svoj vek eksploatacije.

Naša servisna služba na raspolaganju je svim korisnicima automatskih vrata za procenu stepena korišćenja vrata, te predloga za preventivno održavanje istih. U mogućnosti smo ponuditi održavanje i rezervne delove za većinu automatskih vrata, bez obzira na proizvođača istih. Za sve detalje slobodno se obratite na mail adresu ili na servisni telefon

/img/servis/2.webp

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, alu, pvc i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kovanog gvožđa.

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.

5 godina garancije
99%
Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
99%
Poštovanje rokova & hitne intervencije
99%
Tehnička & telefonska podrška
99%