Servis i održavanje - rolo vrata

servis rolo vrata
Automatska vrata su često zanemarena u sastavu održavanja objekta. Zbog njihovog učestalog otvaranja i velikog mehaničkog opterećenja materijala, neophodno je vrata redovno servisirati.  Svi pokretni delovi se i kod redovnog korišćenja zbog  vibracija i udarca počinju otpuštati ili trošiti.  
 
 Gotovo 80% kvarova posledica je neredovnog održavanja. Jedino se na preventivnom pregledu mogu uočiti i otkloniti takvi nedostaci, koji će pre ili posle biti uzrok zaustavljanja vrata. Najćešće se kvar na vratima dogodi u trenutku kad je najmanje poželjno, pa je onda i servis istih hitan, a često i skup, jer se unište delovi koje smo mogli adekvatnom pravovremenom intervencijom spasiti.

 

 

 

 

Osim kvalitetne isporuke i ugradnje, posebnu pažnju posvećujemo brzom i stručnom servisu.

Preventivni pregledi vrata se ugovaraju zavisno o učestalosti korišćenja i važnosti objekta. Mogu biti kvartalni, polugodišnji ili godišnji. Samo tako možemo garantovati da mehanički kvar zbog istrošenosti ili otpuštenosti neće biti uzrok zaustavljanja vrata, te da će ona besprekorno raditi ceo svoj vek eksploatacije.

 

Naša servisna služba na raspolaganju je svim korisnicima automatskih vrata za procenu stepena korišćenja vrata, te predloga za preventivno održavanje istih. U mogućnosti smo ponuditi održavanje i rezervne delove za većinu automatskih vrata, bez obzira na proizvođača istih. Za sve detalje slobodno se obratite na mail adresu ili na servisni telefon.

 

servis garaznih vrata beograd
 

Zašto  izabrati nas?

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, segmentnih industrijskih i garaznih vrata, alu i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kapija.

 

Naš savremeni proizvodni program dizajniran je da zadovolji najrazličitije zahteve tržišta. Orjentacija prema kupcu od momentalne isporuke pa do tehničke podrške čine kvalitet koji Rolo Sistem nudi svojim kupcima.


 

5 godina garancije
98%

Besplatan servis i montaža na teritoriji Beograda
98%

Poštovanje rokova & hitne intervencije
98%

Tehnička & telefonska podrška
98%
 
 

060/66 227 40 - Rolo Sistem - Kvalitet, garancija i povoljna cena

jesu upravo ono što nas razlikuje od ostalih i zbog čega smo lideri u ovoj delatnosti. Sa našom uslugom bićete 100% zadovoljni! Uverite se i sami.

Drugi o nama

  • footer_logo
  •   Borivoja Tašića br.8, Barajevo, Beograd
  •   060 66 227 40
  •   Radno vreme: 08-17h
  • rolosistem@yahoo.com

Newsletter

Prijavite se na našu E-mail listu i budite u toku sa novostima, akcijama, popustima.

Rolo Vrata

Aluminijumska rolo vrata, čelična ... omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...Uz povoljnu cenu i kvalitetnu uslugu opravdaćemo Vaše poverenje. Dobro došli